Witam szukam map a szczegulnie mapy polski może mi ktoś podać link najlepiej chomik albo jakiś torrent dziekuje ,może ktoś mi nagra i wyśle za pobraniem a ja zapłace oczywiście
[ Dodano: 2010-10-19, 17:21 ]
Widze że nie bardzo otrzymałem pomoc ale znalazłem sam tutaj link dla zainteresowanych szukalących map sprawdzałem działa, wszystkie modele link do strony
http://peb.pl/wbudowane-s...owa-toyota.html
Witam Panow. Mam AVE T25 2005r. Jest w niej wbudowana NAVI (wysuwany monitor pod szyba, pilot przy dzwigni recznego). Powiedzcie jaki to jest model Navi. Jedni mowia ze to TNS 600, inni ze TNS 300. Prosze pisac gg2615053 lub mail cruiser@wp.pl
Jeśli już wszystko przerobiłeś to powiedz mi jaki jest model tej nawigacji:)
Ostatnie zdj to jest płyta jaką posiadam oryginalna ale nie ma niestety tam Polski:/
Wiesz może jaka jest aktualnie najnowsza mapa polski albo europy w której jest polska do mojej nawigacji?. Chodzi głównie mi o oznaczenia tej mapy żeby wiedzieć czego szukać, i wg jak trzeba to nagrywać bo z tego co czytałem to kombinacji jest bardzo dużo
Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-26, 15:19
To jest Generation 00 albo Generation 01 DVD System. Mapy do zamówienia na tej stronie -> http://www.toyota-mapupdates.eu/
Na pewno już wyszła edycja E12 2009-10 South Europe.
Kolego sympatyczny mam tę mapę ale nie jak mam ten plik podmienić? gdzie go wkleic itp?
[ Dodano: 2011-08-08, 23:10 ]
Czytam na innym forum o tej podmianie pliku itp, i nic trudnego jeden plik wkleić przez ultra ISO do obrazu plyty ale Z KĄD WZIAŚĆ TEN PLIK KTORY TRZEBA PODMIENIC?? ze starej orginalnej plyty?? czy to jakis jest modyfikowany przez kogos?? POMOCY!
Kolego sympatyczny mam tę mapę ale nie jak mam ten plik podmienić? gdzie go wkleic itp?
[ Dodano: 2011-08-08, 23:10 ]
Czytam na innym forum o tej podmianie pliku itp, i nic trudnego jeden plik wkleić przez ultra ISO do obrazu plyty ale Z KĄD WZIAŚĆ TEN PLIK KTORY TRZEBA PODMIENIC?? ze starej orginalnej plyty?? czy to jakis jest modyfikowany przez kogos?? POMOCY!
Ostatnie zdj to jest płyta jaką posiadam oryginalna ale nie ma niestety tam Polski:/
Wiesz może jaka jest aktualnie najnowsza mapa polski albo europy w której jest polska do mojej nawigacji?. Chodzi głównie mi o oznaczenia tej mapy żeby wiedzieć czego szukać, i wg jak trzeba to nagrywać bo z tego co czytałem to kombinacji jest bardzo dużo
Witam też mam taką navi i szukam do niej map i instrukcji obsługi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum