Samą tarcze wymieniasz :?: Z tego co wiem to prędzej koło dwumasowe. Ale OK LUK i AISIN produkują dobre zamienniki. Z tymże LUK chyba tańsze trochę ma. Wybór należy do Ciebie. Ja podałem znane mi i chwalone na innych forach zamienniki
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
no tak myślę nad sama tarcza. bo nie zawsze trzeba wymieniać z kołem dwumasowym
tez myślałem na tymi firmami co napisałeś
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-29, 11:52
jak Ci rozbiorą sprzęgło to się okaże dopiero czy dwumasa jeszcze jest dobra czy nie, ale możesz to po części określić na postoju, czy Ci auto nie wpada w wibrację....
Witam!
A jak można sprawdzić czy koło dwumasowe jest ok czy już nie bardzo? Czy zawsze pada przy jakimś określonym przebiegu? Czy jest szansa że mnie to ominie i nie padnie?
Witam!
A jak można sprawdzić czy koło dwumasowe jest ok czy już nie bardzo? Czy zawsze pada przy jakimś określonym przebiegu? Czy jest szansa że mnie to ominie i nie padnie?
Maciej, jeśli masz pytanie inne niż temat wątku, zakładaj proszę nowy temat.
Co do dwumasy, pulsowanie pedału sprzęgła, wyczuwalne delikatnie, szarpanie silnikiem. Przebieg bardzo różnie w zależności od tego kto jak eksploatował auto. 150 000 - 250 000, czasami i więcej, a czasami szybciej. Wszystko zależy jak auto było jeżdzone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum