Wysłany: 2011-02-19, 09:34 [Avensis T25] Taka tam moja Toyka...
No to się pochwalę troszkę .
Przedstawiam Wam mój nowy nabytek - Avensis T25 w kombiaku z silnikiem 2.0 VVT-i D4.
Samochód kupiłem z przebiegiem 220 000 km, urodził się w 2004 roku i przyszedł do mnie by sprawiać mi wiele radości! .
Nie będę ukrywał, że póki co jestem zachwycony - nie widzę jeszcze złych stron posiadania tego samochodu! Oby tak dalej.
Pozdrawiam!!!
Witam
Gratuluję samochodu, sam od 4 miesięcy jestem właścicielem avensis d4d kombi z 2005 w tym samym lakierze. i mam tak samo widoczny inny odcień lakieru na przednim zderzaku - niby nie był malowany a jednak się różni. wiadomo że lakier inaczej się starzeje na plastikach ale żeby tak- dziwne. Mnie to zastanawia.
Autko kupione od pierwszego właściciela. Pierwszy właściciel naturalnie kupił w salonie i to w PL. Samochód eksploatowany tylko w FR i DE więc nie jest wytłuczony - co widać było na diagnostyce podwozia.
Wyposażenie - SOL Plus - nic innego nie wkładałem.
Wnętrze - no jutro chyba już zrobię zdjęcia bo coś faktycznie z tym zwlekam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum