Na wstepie pozdrawiam serdecznie wszyskich klubowiczow.
Niedawno kupilem moja wymazona T25 i pomyslalem ze bylo by milo dolaczyc do waszego klubu. Bardzo spodobaly mi sie wasze wymiany w doswiadczeniach oraz pomoc i zyczliwe porady. Niestety sam mam takze taka mala awarie (choc bylem przekonany ze to bedzie samochod bezawaryjny) a w zasadzie drobiazg . No wiec szyba od strony kierowcy nie chce sie zasunac w trybie auto. Dokladnie podnosi sie a kiedy jest w najwyzszym punkcie poprostu spada znow na dol.
Jesli ktos sie spotkal juz z takim przypadkiem prosze daj znac jak to naprawic lub co wymienic bylbym wdzieczny.
Może jest uszkodzony podnośnik, który pod wpływem ciężaru szyby nie daje rady utrzymać i szyba spada na dół. Ja bym rozebrał boczek i zobaczył na zdjętym jak to wygląda - co się wtedy dzieje
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Może się tylko rozkodowała. Podnosisz do maksymalnego położenia i trzymasz kilka sekund przycisk do góry, potem w dół i jak zjedzie też kilka sekund przycisk nadal wciśnięty. U mnie pomogło jak zaczęła wariować, choć polegało to na tym, że nie było auto.
Dzieki wielkie za wszystkie posty. Juz mialem w planach rozkrecac boczek w drzwiach w przyszlym tygodni a tu wiadomosc od Odyso . Sprawdzilem odrazu i pomoglo, na szczescie obylo sie bez rozbierania, Dzieki Odyso!! to bylo to . Dzieki wszystkim za zainteresowanie mojim tematem i pozdrawiam serdecznie
a próbował ktoś dorobić automatyczne domykanie szyb przy załączaniu alarmu??? jeśli nie ma jakiegoś rozsądniejszego rozwiązania (poza ASO Toyota) to chyba do zrobienia z 4-kanałowego przekaźnika podpiętego do centralnego zamka (to taka moja amatorska koncepcja)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum