Wysłany: 2017-02-07, 15:13 [Avensis T25] Świeżak prosi o pomoc T25
Dzień dobry wszystkim,
Od niespełna dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem toyoty avensis 2.0 D4D kombi 126KM. Chciałbym w niej wprowadzić kilka modyfikacji, dlatego też potrzebuję rady i pomocy bardziej doświadczonych użytkowników tegoż modelu.
Mianowicie chciałbym:
- zamiast seryjnego radia wstawić sobie nawigację i tutaj moje pytanie czy jest to w ogóle możliwe, nie mam climatronica więc nie wiem czy można wymienić tylko sam panel radia bez tych pokręteł od temperatury, jeśli taka rzecz jest do zrobienia to proszę o polecenie kto i gdzie czymś takim się zajmuje. Dla osób chcących mi pomóc mogę przesłać zdjęcia aktualnego wyposażenia.
- chciałem także dołożyć tempomat, czytając i wertując forum znalazłem informację, że wystarczy przełożyć kierownicę na kierownicę z tempomatem. Czy to wystarczy? Jeśli tak to proszę o informację, jak dobrać kierownicę żeby pasowała>?
- chciałem dopytać czy w tym modelu i roczniku jest możliwość dołożenia i ustawienia funkcji doświetlania zakrętów? Jeśli tak to proszę o instrukcję, ewentualnie o namiary na specjalistów zajmujących się tymi autami.
Z góry przepraszam jeśli te pytania okażą się dla kogoś banalne, czy nie znalazłem odpowiedzi na forum.
Proszę o rady/pomoc.
Pozdrawiam!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum