Wysłany: 2009-12-23, 16:04 [Avensis T25] Świecą się kontrolki VSC ; TRC OFF i ABS
Witam wszystkich . mam ogromną prośbę. dzisiaj wyjeżdzam w długą trasę. Spotkał się ktoś z takim błędem jak powyżej - zapaliły się trzy kontrolki VSC , TRC OFF i ABS ?
czy to coś poważnego ?
Z góry bardzo dziękuje za wszelka pomoc
Silnik: Inny
Rok: 1995
Nadwozie: Inne Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 29 Skąd: polska
Wysłany: 2009-12-23, 19:01
Kolego zacznij od sprawdzenia czy masz światła stop (na 90% masz spalone żarówki te dolne i świeci tylko trzeci )
Jeżeli one świecą to nie ominie Cię wizyta w ASO na tester. Pamiętaj!!! jak świecą się te kontrolki nie działa żaden z w/w układów
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
_________________ Doradca Serwisowy ASO ....... juz nie toyota
Ja też nie wiedziałem, aż kliknąłem u ciebie na profilu ten samolocik. (właśnie teraz, bo wstydziłem się zapytać, że nie wiem gdzie kliknąć)
I wyskoczyło pomógł 1 raz.
Pozdro
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2009-12-29, 05:16
jeśli założysz temat to u uczestników dyskusji dla Ciebie jako autora pod każdym postem powinien być widoczny "klawisz" "pomógł" obok "pw", "e-mail" i jak na niego klikniesz to ta osoba dostaje "punkt" w kategorii pomógł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum