Wysłany: 2012-12-04, 12:29 [Avensis T25] Regeneracja rozrusznika w T25 1CD-FTV - co pot
Witam, chciałem zrobić regeneracje rozrusznika w mojej Avensis, silnik 2.0 D4D. Mam speca który to zrobi tylko kazał mi zamówić wszyskie części, czyli tulejki, bendiks itd. Chciałem zapytać czy ktoś z Was mógłby mi podesłać co mam zamówić i podać mi nr części, żebym mógł je wszystkie w ciemno zamówić? Nie mam po prostu czasu na to żeby wyciągac rozrusznik, rozbierać na części i dopiero sprawdzać jakie numery itd. bo cały czas jest mi potrzebny.Z góry dzięki.
Witam. W sobotę byłem swoja T25 z takim samym silnikiem jaj twój w serwisie Toyota w Zielona Góra i zapytałem czy mogę zamówić tulejki i szczotki do rozrusznika. Odpowiedz jaka uzyskałem trochę mnie zaskoczyła. Nie zajmują się szczotkami i tulejkami do rozruszników tylko oddają do jakiegoś zakładu i naprawiają koszt ok 500zł. Ciekawostką jest że na stronie internetowej maja promocję na rozruszniki tylko ta PROMOCJA zwaliła mnie z nóg cena rozrusznika to jedyne 3200zł. Jeśli kolega znajdzie sklep gdzie można kupć zestawy naprawcze do naszych rozruszników to proszę o odpowiedz na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum