Wysłany: 2020-11-11, 16:45 [Avensis T25] Przepustnica i inne
Witam,
Chciałbym się doradzić czy podczas wymiany świec w benzyniaku 1,8 konieczne jest zdjęcie klemy minusowej z AKU oraz podczas demontażu przepustnicy od, której trzeba wypiąć wtyczkę czujnika. Druga sprawa to czy czujnik się odkręca czy jest nitowany i czy się go czysci . Kolejna sprawa czy z gumowych przewodów podpiętych do przepustnicy może wypływać paliwo lub inna ciecz podczas demontażu ? . Po za tym jakim momentem dokręcić swiece IK16TT (irydowe DENSO)
Ja tak pomagam bo nie mam tez kasy ostatnio bo dopero chate wybudowalem ale kupić tablice nie ma sprawy oto kupiłem i reklamuje szanownego Pana w ten sposób :p
Pozdawiam wsystkich i zachęcam do kupowania podkładek pod tablice.
Więcej zdjęć jak to wygląda wysyłam Panu Andrzejowi ma emaila
a tablblic proszę umieścić na olx i na allegro
Witam czy wiecie może gdzie znajduje się w toyocie avansis t 25 rocznik 2004 czujnik uderzeniowy lub jakieś zabezpieczenie które po wypadku odcina dopływ paliwa. Po zderzeniu z zwierzakiem nie mogę odpalić auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum