Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-20, 23:31
1. Piękne zdjęcia, od handlarza nigdy bym nie kupił. Przebieg oczywiście kręcony, bo po 120k km to fotel kierowcy jest jak nowy a tu oba przednie fotele wyglądają jak po 2x większym przebiegu.
2. Handlarz jak wyżej, przebieg kręcony bo kierownica pięknie wyślizgana.
Jak celujesz w rocznik 2003 to powinieneś szukać samochód o przebiegu 170-250k km a nie 100k km, no chyba, że chcesz wierzyć że to prawda...
Szukaj informacji o handlarzach z Płocka, było już na forum. Zobacz ile jest wyświetleń ogłoszeń - 3000 i 1200. ładne autko nie osiąga 300. zdjęcia czarnej robione na zamówienie pod sprzedaż - kolejny dowód na fotografa z Płocka. Środek bardzo zniszczony!!!! Przeczytaj tutaj http://www.avensisklub.pl/topics25/2290.htm
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-03-21, 14:53
Dziękuję jak narazie kolegom/Schwefel / i /piotrkol/
za przynajmniej nakierowanie mnie w sprawie tych samochodów /od kogo i w jakim stanie / coś już wiem.
Gdyby już nic innego nie było to pewnie bym bardziej oponował za opcją srebrną, ale tak jak koledzy pisali obydwie kręcone minimum o 100 tysiecy kilometrów. Szukaj czegoś lepszego i pewniejszego
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2006
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-03-21, 20:09
Dzwonilem do Pana i powiedzial że auto pewne bo od kolegi ktory jezdzi tirami a że żona nie ma prawa jazdy a jego non stop nie ma w domu i auto stoi to zostawil na sprzedaż u niego.Książka niby jest trochę odrapane i pali po drugim rozgrzaniu świec niby wystarczy je wymienić ale reszta w idealnym stanie. I co wy na to ?.
Za drugim razem to może kolegi tir zapalać nie Avka. Świece pomagają poniżej -7 do -10 i niżej. Do tej temp nie pomagają. Miałem trzy spalone i przy -15 odpaliłem. Bajki... odpuść sobie gościa i fure
Ostatnio zmieniony przez piotrkol 2012-03-21, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Ad 1 ogłoszenia, to na którymś zdjęciu widać zaciek po paście polerskiej na drzwiach kierowcy, a środek wygląda, jakby był myty ale przez jakiegoś partacza i na materiałach zostały białe ślady po środkach i pogniecenia materiału!
Ad 2 to przedni zderzak chyba był malowany, a reszta zdjęć tak zrobiona, że wszystkie szczegóły zakryte, a siedzenia ładnie natłuszczone, no i ten piękny przebieg w dieslu z 2003 roku ...
hmm, numer dwa ma dzwignię hamulca ręcznego po prawej stronie. Coś mi to jakąś przekładką z anglika śmierdzi
Na forum mazdy wypowiadał się kiedyś gość, który naciął się na okazję i kupił anglika bez świadomości, z tego co pamiętam trochę bujania się potem z tym było bo sprzedawca oczywiście go olał, jak ten po miesiącu do niego przyszedł, z informaacją, że został zrobiony w balona.
A dowiedział się o wszystkim zupełnie przypadkiem, jak pojechał do warsztatu bo coś z wentylacją było nie halo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum