Obydwa auta są do siebie porównywalne. Jeden i drugi silnik ma woje zalety. Silnik i-CDTi w Hondzie jest cichszy. Ma minimalnie większą pojemność, co przekłada się na delikatnie większe spalanie. Obydwa auta są dość mało awaryjne. W Accordzie są wygodniejsze fotele, jednak deska rozdzielcza w starszym modelu Accorda mało mi się podoba i tu plus dla Ave
Są to auta z tego samego segmentu, o podobnych właściwościach jezdnych (accord jest minimalnie twardszy) Avensis ma nieśmiertelne zawieszenie. Obydwa naprawdę mało się psują. W wyoborze mogą zadecydować naprawdę niewlelkie rzeczy.
Przejedź się jednym i drugim i dokonaj wyboru.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Ja miałem okazję jeździć i tym i tym. Co razi mnei w Accordzie to prosta deska rozdzielcza, za prosta... Natomiast podobają mi się fotele (wygodne) i jej zadziorny styl. Avensis jest bardziej stonowana, mniej rzucająca się w oczy. Mozę właśnie dlatego mam Avensis...
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum