Witam wszystkich Forumowiczów serdecznie .
Tak się składa, że mam zamiar wpakować się w Toyotę. Szukam wozu, o którym wspominam w temacie od kwietnia tego roku a allegro, otomoto, toyota pewne auto itd przeglądam od stycznia. Do tej pory było kilka podejść i jak na razie bez skutku :?: . Generalnie jestem po przejściach w tej kwestii :!: . Albo samochód okazywał się bity przy sprawdzaniu w ASO, albo kazali mi jak najszybciej decydować się na zakup bez możliwości sprawdzenia w ASO. Jednym słowem koszmar.
Jeżeli ktoś z Was wiedziałby o czymś ciekawym będę wdzięczny za info. Interesuje mnie samochód wyłącznie krajowy. Oczywiście może pochodzić również z komisu przy salonie, w tym z programu "pewne auto".
Przy okazji zapytam Was czy dobrze robię, że uczepiłem się wyłącznie 1.8. Po rozmowie z mechanikiem ASO usłyszałem kilka kwestii, które zdecydowanie wskazują na przewagę 1.8 nad 2.0. Pomijam oczywiście kwestie spalania.
Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum