Jestem tu nowy. Z okazji powiększenia rodziny pojawiła się u mnie potrzeba kupna samochodu. Doświadczenie w prowadzeniu samochodu mam właściwie prawie żadne, kurs zdany trzy miesiące temu, samochodu będę potrzebował dość rzadko - zawieźć dzieciaka do lekarza, na zakupy, na weekend za miasto czy wakacje. Ze względu na powiększenie rodziny i (wózek) mam ciśnienie na kombi, ze względu na oczekiwany niski przebieg w skali roku - raczej benzyna (wykluczam gaz), ze względu na "historie z internetu" na samochód z krajowego salonu. Znam się na motoryzacji tyle co przeczytałem w ciągu ostatnich dwóch tygodni w sieci, więc kupno samochodu to dla mnie nie lada wyzwanie.
Czy mogę Was prosić o opinię na temat załączonej poniżej aukcji? Wkrótce jadę oglądać ten samochód na żywo - czy na zdjęciach widzicie coś, co warto sprawdzić lub budzi Wasze zaufanie/niechęć? Co sądzicie o tym egzemplarzu?
Jeśli po pierwszej wizycie nie zauważę nic podejrzanego, pojadę na drugie z zaufanym mechanikiem i/lub do ASO. Sprzedawca udostępnił mi numer VIM, sprawia wrażenie uczciwego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum