Jestem posiadaczem T25 D4D 2005, przy zakupie auta otrzymałem jeden kluczyk.Z biegiem czasu dorobiłem kolejny tak aby móc w razie potrzeby otworzyć tylko drzwi. Jak wygląda sprawa z programowaniem tych kluczyków, mogę to zrobić sam według instrukcji znajdującej się na forum, czy muszę dorobić za 200 PLN kluczyk u ślusarza???
Pozdr[/b]
[ Dodano: 2011-05-03, 12:27 ]
chodzi mi o kwestię immobilaizera, ponieważ ten klucz nie posiada pilota do za/otwierania auta.
używać jeśli kluczyk byl wczesniej zaprogramowany to powinien dzialac. nie wiem co w przypadku gdy bateria dlugo lezala rozladowana ale sama wymiana na pewno kluczyka nie rozprogramuje
Typ: Inne
Silnik: 1.4 benzyna
Rok: 2015
Nadwozie: Hatchback
Wysłany: 2011-10-06, 20:03
aha, czyli jednak muszę wydać 150 zł żeby zrobił mi to "Świat Kluczy"...
na razie pewnie więc ograniczę się do wymiany baterii...czasami gdy naciskam przycisk na pilocie-centralny nie reaguje i dioda na pilocie też się nie świeci...
[ Dodano: 2011-10-12, 19:19 ]
Talrep napisał/a:
używać jeśli kluczyk byl wczesniej zaprogramowany to powinien dzialac. nie wiem co w przypadku gdy bateria dlugo lezala rozladowana ale sama wymiana na pewno kluczyka nie rozprogramuje
dzisiaj założyłem baterię do kluczyka (oryginała) w którym nie świeciła się dioda i nie działał...no i a szczęście "normalnie" otwiera/zamyka/odpala...
_________________ ...miałem kiedyś "japończyka"...
...chętnie pomogę na forum...w jego sprzedaniu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum