Wysłany: 2021-02-27, 19:26 [Avensis T25] Problem z elektryką, otwieraniem szyb, wykrywa
Witam, jak w tytule mam problem z elektryką, nagrałem co się dzieje na desce rozdzielczej https://youtu.be/Uo_47XR86ks w zeszłym roku parę razy zdarzyło siętak ale sporadycznie głównie jak było zimno i wilgotno, w tym roku zaczęło się dziać to zdecydowanie częściej, teraz już niezależnie czy jest zimno i wilgotno czy nie, do tego pojawia się problem z otwieraniem i zamykaniem szyb, czasem je otworzy ale nie zamknie a czasem nie da się nawet ich otworzyć, plus nie wykrywa zapięcia pasów i piszczy ostrzeżenie, po jakimś czasie albo przestaje albo ostatecznie wykrywa że są zapięte. Jakaś podpowiedź może gdzie szukać co to może być? sprawdzałem tylko ładowanie akumulatora bo na początku zimy przez 3 dni świeciła ikona akumulatora na desce ale ładowanie było, a teraz taka choinka się robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum