Wysłany: 2012-08-12, 12:41 [Avensis T25] Potrzebuję pomocy przy zakupie.
Witam,
znalazłem ładną Avensis (wiadomo na zdjęciach wszystkie ładne ) i potrzebuję pomocy na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie. Do Radomia mam trochę daleko i szkoda jechać na darmo. Sprzedający powiedział, że auto bezwypadkowe tylko drzwi malowane. Jest książka serwisowa z podbitymi przeglądami ale brak info co było robione w czasie tych przeglądów. Zamieszczam link ogłoszenia może wy jako znawcy znajdziecie na zdjęciach lub opisie jakieś nieprawidłowości.
http://otomoto.pl/toyota-...-C25441168.html
Zgadzam, się ze coś za tania.
Można wierzyć w okazje, ale do pókie nie uzyskasz 100% pewności, że kupujesz to co mówi sprzedawca (wydruk z salonu Toyotu o historii samochodu) to patrzyłbym na to podejrzliwie.
Moje fotele (też skóra tylko czarna) po przebiegu trzysta tysięcy wygladają o niebo lepiej niż te na zdjęciach.
Na temat ceny koledzy sie juz wypowiadali.
Obejrzyj dokladnie podloge bagaznika bo widze, ze ta czarna maskownica na progu bagaznika jest peknieta i blacha w bagazniku pod tylna szyba tez jakos dziwnie nierowno odbija swiatlo.
Z przodu prawy hokej wyglada jakby delikatnie odstawal od zderzaka - powinien byc zlicowany z nim na rowno, ale nie znaczy to ze byl bity z przodu, moze cos przy wymianie oslon silnika lub samego hokeja ktos byle jak poskladal.
Dzięki za pomoc.
Cena właśnie jest atrakcyjna i to nasuwa wiele pytań.
Trochę to podejrzane ale dzwoniłem do toyoty i powiedzieli, że za darmo można VIN sprawdzić tylko trzeba zajechać z dowodem rejestracyjnym i osobistym. Jeżeli sprzedawca się pofatyguje do salonu to będę wiedział co i jak
A może ktoś z was zna strony zagraniczne gdzie można znaleźć jakieś oferty bo allegro to wiadomo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum