Wysłany: 2010-11-08, 19:02 [Avensis T25] Poszukuję aut pochodzących z anglii :)
Witam serdecznie poszukuję aut angielskich jestem zainteresowany głównie toyotami avensis bądź innymi modelami toyoty. Proszę o podanie ofert i cen takich aut rozważę każdą propozycję
Ja mieszkam w UK i mamy z zonka 2 Toyoty Avensis i Corolle.
Kupilem Avensisa 2003 od 1-go wlasciciela z przebiegiem 55 kkm za ok 9tys pln (1800 GBP) i to bylo drogo ale swiadomy wybor.
Normalnie kupuje sie za 5-8tys pln w bardzop dobrym stanie (mowa o T23 -vvti, T25 troche drozej ale w granicach rozsadku)
Jak potrzeba jakichs info to chetnie pomoge.
W UK masz mozliwosc sprawdzic cala historie auta online generalnie za darmo-przeglady i ich wyniki.
Za dodatkowe bardzo szczegolowe informacje dotyczce CALEJ historii auta trzeba zaplacic ok 3-4GBP; ok 15-20pln.
Jakbyco to pisz do mnie jockwhisky@gmail.com
Moja rada
Staraj sie unikac pol-srednikow bo kantuja jak w Ojczyznie.
Chyba, ze komus ufasz.
Kilka razy widzialem jak sprowadzaja samochody ktore byly INSURANCE WRITTEN OFF, czyli czesciowo lub zupelnie skasowane i oddane ubezpieczalni. Pozniej sprzedaja jako super sprawne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum