Witam
Jestem posiadaczem T25 1.8 benzyna od tygodnia, jedyne co mnie zaniepokoiło to właśnie sprzęgło a dokładnie pedał sprzęgła, które ma bardzo duży luz wyczuwalny nie góra dół, lecz na boki lewo prawo. Czy tam mogła sie jakaś śruba poluzować, czy może coś innego z biegiem czasu się wyrobiło. Z góry dziękuję sa wszystkie sugestie. Pozdrawiam
Ostatnio odłączyłem pedał od popychacza(4 na rysunku), pompy sprzęgła bo też nie odbija do końca i okazało się ,że sam pedał chodzi płynnie i dochodzi przy puszczeniu do końca . Zauważyłem jednak że sam popychacz muszę wkręcić tylko 1 obrót ,bo inaczej powstaje za duży luz na pedale . Wydaje się ,że jak by za krótki jest ten popychacz ,ale przecież tak nie może być ,więc przypuszczam ,że pompa nie odbija do końca .Jak to sprawdzić i czy trudno wyciągnąć tą pompę ? A może gdzie indziej szukać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum