Szukam Avensisa Wagon T27.
Silnik diesel 2.0 d4d 126KM, ale rozważę też silnik benzynowy
Roczniki 2009-2010 chcę przeznaczyć ok 60 tyś -mam nadzieje że kwota nie jest za zbyt mała.
Auto bezwypadkowe, z udokumentowanym przebiegiem.
Wyposażenie nim SOL+ . Super jak by był xenon czy bezkluczykowy system.
Mysle, ze bedzie ciezko. Jak kupisz u handlarza to zapewne sprzeda Ci auto za 60 tys i dopasuje jakosc (przebieg) do Twoich wymagan. Jesli szukasz auta pewnego to uwazam, ze jest to za malo chyba, ze bedzie to benzyna z 2009 roku z dosyc biednym wyposazeniem.
Wiem ze będzie ciężko ale jestem dobrej myśli.
Jest super auto i full wyposażeniem:
http://otomoto.pl/toyota-...-C28280885.html
ale zmieniły mi się plany i muszę kupić diesla - niestety.
Skoro trafia się taki benzyniak to i pewnie diesel też jakiś się pojawi.
Calkiem fajna oferta. WIdac, ze Toyota trzyma cene. Za diesla z 2009 roku i prestiga zapewne trzebaby dac 70-80 tys. Dlaczego niestety (diesel)? Mam takiego d4d i jezdzi sie super. spalanie srednie ponizej 6L a w tym benzyniaku mozesz miec 8-9 sredniego. Wiec diesel sie zwraca.
Dlaczego niestety (diesel)? Mam takiego d4d i jezdzi sie super. spalanie srednie ponizej 6L a w tym benzyniaku mozesz miec 8-9 sredniego. Wiec diesel sie zwraca.
A dlatego niestety bo to będzie mój pierwszy diesel.
Zawsze miałem benzyniaki i jakoś nie miałem nigdy problemów a nowych ropniaków się boję.
octopus1975 masz silnik 150 czy 177KM (ponoć dużo pali i jest problematyczny)?
Jak ze spalaniem w mieście i czy często DPF daje znać o sobie?
Możesz napisać coś więcej o swoim motorze, bo szukałem 2.0 d4d ale ciężko znaleść dobre wyposażenie wiec pewnie poszukam 2.2D4D - czego powinienem się obawiać?
2.2 to musisz się obawiać znanego wszystkim problemu uszczelki pod głowicą ale Toyota wymienia silniki na "nowe" ... do 180 tys km i bodajże 7 lat jeśli były serwisowane w ASO
za 60 tys zł to można trafić 2.0 benzynę w najbogatszej wersji i z małym przebiegiem
Wszystkich 2.2 z tego co wyczytałem na forum to najbardziej były dotknięte wszystkie T25 chociaż słyszano też o T27. Toyota coś tam poprawiała ale chyba nie na 100% udało się im to wyeliminować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum