Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2009-08-18, 11:54 [Avensis T25] Odtwarzacz mp3 lub pendrive
Avensis T25 po FL z Radio CD.
Czy da się podłączyć pendrive z plikami mp3 lub odtwarzacz mp3 do "fabrycznego" odtwarzacza? Odpowiedniego gniazda w panelu nigdzie nie zuważyłem.
Jeśli da się to zrobić, to jak? Chodzi o to żeby było estetycznie, więc myślę raczej o jakimś przewodzie umieszczonym w schowku lub podwieszonym pod nim. No chyba, że takie gniazdo już gdzieś jest.
Szukałem informacji na forum, ale jest tylko informacja dot. T27. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
P.S. To mój pierwszy post, więc witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
_________________ - Mam rozdwojenie jaźni.
- Ja też!
Towtys, da się. Na Allegro.pl wpisz xcarlink
Następnie napisz do sprzedawców czy mają do avensis T25. Jeśli nie mają aktualnie wystawionych na aukcjach, zapewne mają na stanie.
Gdzieś czytałem, że ktoś się trochę pomęczył, ale dzięki małym łapkom udało mu się bez wyciągania radia, tylko na macanego od tyłu po wyciągnięciu schowka pasażera.
dzieki za info widze ze jednak wymaga to odrobinke zmudnej robotki :lol: no ale coz jak sie chce to trzeba na chwile obecna pozwole sobie jednak nie roznierac polowy auta bo nie wiem co mi wyjdzie po zlozeniu wszystkiego - dobrze by bylo poszukac fachowcow a to nie jest proste
POZDRO !!!!
a wystraczylby maly otworek obok radia zeby sie czyms podpiac no ale coz nikt nie mowil ze bedzie latwo !!
Nie stresuj się, roboty jest na pół godziny, przy okazji montażu zestawu głośnomówiącgo wyciągałem i jak wiesz za którą stronę trzyma się śrubokręt to dasz radę.
Nie stresuj się, roboty jest na pół godziny, przy okazji montażu zestawu głośnomówiącgo wyciągałem i jak wiesz za którą stronę trzyma się śrubokręt to dasz radę.
Potwierdzam. Masz fotki, luknij i działaj. Niewiele roboty.
Z pewnością prostsze, ale jak ma się sprawa z zakłóceniami powodowanymi przez telefony komórkowe? Czy nie będę z głośników "słyszał" każdej przychodzącej wiadomości sms lub połączenia? Ktoś przetestował to na "sobie"?
_________________ - Mam rozdwojenie jaźni.
- Ja też!
Z pewnością prostsze, ale jak ma się sprawa z zakłóceniami powodowanymi przez telefony komórkowe? Czy nie będę z głośników "słyszał" każdej przychodzącej wiadomości sms lub połączenia? Ktoś przetestował to na "sobie"?
Dwóch moich znajomych to ma i nie narzekają.Żadnych sprzężeń nie słychać.Czytałem o tym urządzęniu nawet w którymś Auto Świecie,a może Motorze.Nie wyszło tragiczne.Pieniądze nie są aż tak strasznie duże myślę,że można zaryzykować.Ale faktycznie nie ma to jak dobrze nagrana płytka audio.
p.s.
Znalazłem temat na konkurencyjnym forum,ale nie wiem czy wypada podać link.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum