Witajcie,
Panowie, posiadam Avensis t25, rocznik 2004 (końcówka) samochód z wadą olejową. ok 1 litr/1000 km. Czytałem na innym forum, że są magicy, którzy to są w stanie usunąć, ale we wrocławiu. Mam wrażenie, jakby to była kryptoreklama. Czy ktoś z Was robił u ZWYKŁEGO mechanika coś z tym problemem? Przestało? Macie jakis raport co zostało zrobione?
Ok, biorę się za temat, albo muszę się pozbyć samochodu..
_________________ Ogłoszenia Jasło zawsze darmowe, lokalne i bez rejestracji!
Rowaw [Usunięty]
Wysłany: 2019-02-04, 22:55
mech z toyoty napisał/a:
ja jestem zwykłym mechanikiem,robię te silniki od początku nic trudnego lata praktyki robią swoje pozdr
A mam pytanie - robisz może regulację zaworów z ewentualną wymianą szklanek? Warsztat masz we Wro czy w Sobótce? Mam już 50 tys. na gazie w T25 z 2003 roku 1.8 VVTi i czas na zawory. Szukam solidnego mechanika, który zna toyotę avensis i może to zrobić. Jeśli to Ty - odpowiedz tu lub napisz: czytelnik31@gmail.com. Pozdrawiam.
[ Dodano: 2019-06-18, 23:48 ] mech z toyoty, Zawory skontrolowałem, wszystko gra. Ale chciałbym nawiązać kontakt ze specem od tego modelu, człowiekiem doświadczonym. Możesz się do mnie odezwać? Robert
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum