Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 1992
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-01-23, 20:01
Witam, bardzo ładne auto i nieźle się prezentuje. Fajnie, że ma fabryczne przyciemnione szyby. I moc też rozsądna jak na tego typu auto. Masz skórę? Wszystkie ksenony mają taki czarny wkład ( otoczkę ) bo brzegach czy zależy to od wersji?
Życzę szerokiej drogi i przede wszystkim bezawaryjnej jazdy 8-) .
turbomaniak, dzięki . Nie właśnie nie mam skóry, ale nie przejmuje się tym.
a szyby tak dobra rzecz plus taki mały bonus zaskoczeniowy dla mnie iż tylne boczne szybki też są podgrzewane - nie wiedziałem o tym fakcie.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 1992
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-01-26, 00:58
To muszę Ci powiedzieć, że nie są. W prawej tylnej masz na pewno antenę od radia ( zewnętrznej anteny jak widać nie ma w waszych ave ), a jeśli w lewej są też paski to nie wiem, może być jakaś antena od łapania sygnału gps jak masz nawigację, spotykałem się też z antenami do odbioru sygnału tv, ale tu niech wypowiedzą się już właściciele. Ale i tak uważam, że to lepszy pomysł niż antena zewnętrzna bo nie psuje linii auta i nic się nie urwie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum