Korzystajac z doswiadczen wlascicieli toyoty avensis chcialabym zadac jeszcze jedno pytanie,nurtuje mnie sprawa liczby przejechanych kilometrow,toyoty ogladam na terenie Monachium i okolic w salonach toyoty.Toyota [2006]z przebiebiem np 145.000 kosztuje 7600 euro,a taki sam rocznik tylko z przebiegiem np 66.000 kosztuje juz okolo 10.000 euro.Czy jest mozliwe ze auta 6,7 letnie maja tak maly przebieg?Z jednej strony salon toyoty pisze ze auta sa sprawdzone i daja 2 letnia gwarancje na auto,z drugiej strony logika podpowiada,ze to jest niemozliwe,ze takie auto mialo tak maly przebieg,spotkalem auto z 2004 ktore mialo przebieg 34.780.Napiszcie co o tym sadzicie.Czy kupic auto z przebiegiem rzedu 160.000,i byc przygotowany na wymiane czesci,czy tez uwierzyc ludziom z salonow toyoty i kupic auto troche drozsze,ale z malym przebiegiem[toyota w niemczech daje mozliwosc zwrotu auta w ciagu 30 dni]Moze dla Was moje pytania wydaja sie dziwne,ale tu w Monachium mieszkam sam,nie mam nawet z kim pochodzic i popatrzec w jakim stanie sa te auta.Chcialbym pojechac na swieta do Polski toyota.Oczywiscie dziekuje wszystkim na forum za opinie silnika 2.0 i jego ewentualnego zagazowania,zarowno polskie warsztaty jak i niemieckie potwierdzily brak mozliwosci zalozenia gazu do silnika 2.0 w benzynie.Pozdrawiam z Monachium
Jeśli chcesz kupić benzynkę, to raczej nie na podkasz na kosztowne naprawy przy przebiegu 150.000km, a 2000euro to wcale nie trochę drożej, tylko już sporo. Tylko zapytaj się, czy miała zmieniany "short block", żeby oleju nie żarła jak smok. A jeśli masz zapas pieniążków to kup sobie np. ze 2 latka młodszą z zadowalającym Ciebie przebiegiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum