Po drugie (moze ktos bedzie chetny do sprzedania???) napisze czego szukam:
Avensis silnikiem 2.0 benzyna i automatyczna skrzynia biegów w cenie do 23 tys zł (buda bez znaczenia, klor bez znaczenia - fajnym dodatkiem bylaby automatyczna klima bo taka byla w mojej pierwszej Ave i fajnie dzialala).
Na moje oko autko pewne. Przebieg jak na te lata uczciwy i raczej niekombinowany. Na zdjeciach nie widac żeby jakieś elementy były lakierowane, ale zawsze można to sprawdzic.
Szukasz automatu a pokazujesz manual?
Ja szukam Ave automat, benzyna od 4 miesiecy i nie widzialem zadnej za podana prze Ciebie sume. Z silnikem 1.8 mozna wyrwac za okolo 25 tys. 2.0 troche wiecej. To wszystko sa pojedyncze sztuki i trzeba byc cierpliwym.
galtom [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-29, 19:51
Mialem kupic Outtbacka 3.0 ale sie sprawa sypnela o LPG i zawory...
A ja sie balem, ze Previe bede dlugo sprzedawac...
Ktos przerabial temat Ave z UK i przekladki... kedys nie chcialem tego robic i swoja 2.0 automat z przebiegiem niecale 120000 za 3 tys zl pchnalem
Teraz sie zastanawiam czy jednak nie kupic sobie fajnej w UK i nie przlozyc - tam automatow duzo...
Autko ok - może czepiam się szczegółów ale skoro jest pierwszym właścicielem auta (nowe z salonu z 2003 roku) to dlaczego ma rejestracje po 2006 roku?
galtom [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-04, 21:54
Temat juz nie aktualny
Do 2.0 (gdyby sie okazalo, ze musze) nie zaloze LPG -wiec pozostaje 1.8 lub diesel.
Jutro chyba gdzies podjade do Toyoty, zeby obie sporobowac na zywo...a o automacie moge zapomniec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum