Z przedstawionych propozycji zainteresował bym się bliżej poz. 2 W tym przypadku :"W TRAKCIE UŻYTKOWANIA WIELE ŻECZY ZOSTAŁO WYMIENIONYCH JAK SPRZĘGŁO KOMPLETNY ROZRZĄD OLEJ FILTRY" W pozostałych trzeba będzie się liczyć z koniecznością wykonania tego.
Z przedstawionych propozycji zainteresował bym się bliżej poz. 2 W tym przypadku :"W TRAKCIE UŻYTKOWANIA WIELE ŻECZY ZOSTAŁO WYMIENIONYCH JAK SPRZĘGŁO KOMPLETNY ROZRZĄD OLEJ FILTRY" W pozostałych trzeba będzie się liczyć z koniecznością wykonania tego.
tak tak i przebieg też trasznie wiarygodny :lol: wyglada jakby sprzedawca poprostu chcial zejsc z przebiegiem ponizej 200 000 ale nie za duzo
Mi pasi nr 1
Mozna jakos potwierdzic histore takiej Avensis z Niemiec, majac jej VIN? - mysle o tej (http://otomoto.pl/toyota-avensis-diesel-pelen-serwis-C23107788.html), ma wszystko czego potrzebuje tylko troche niski przebieg, ale pojade, za 80 zl zrobie korekte na 318 tys i bedzie sie wszystko zgadzac
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 198 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-08, 12:08
galtom napisał/a:
Wszelkie uwagi, mile widziane
Jestem nieufny do sprowadzanych... ,ale nie wykluczam.
Proponuję krajowe, można trafić niezłe (ja tak kupiłem ostatni, podrapany, z małymi sprawkami do naprawy - regenerowałem odbłyśniki reflektorów), obniżyli cenę i dołożyli PDC ekstra.
Np tu:
http://www.toyota.pewneau...ensis/sort_wg/1
powodzenia
szukaj diesel 2,2 T25 FL po 2006 - fajne autko, ma parę użytecznych funkcji
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 198 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-09, 10:16 sałata...
galtom napisał/a:
No... znaczy bede splacaw w kartoflach
Kartofle też trzeba posiadać, moją intencją było wskazanie właściwego źródła zakupu, na podanej przeze mnie stronie można znaleźć perełkę w przedziale 20-30 k zł, zaś 2.2 diesel po 2006 r. - to była moja opinia, nie polecenie kupna.
I to by było na tyle...
@czakmol: jak najbardziej zagladam na strony Toyoty i chetnie kupilbym auto od nich... ale niestety, z tego co narazie widzialem to nie Od 20 - 30 a powyzej 30k trzeba dac....
Ale bede sprawdzal.
Tak naprawde to najbardziej (nadal) chcialbym kombi, 1.8 VVTI z pogrzewanymi fotleami i przednia szyba (nagrzewnice da sie zalozyc samemu)
ta jest ładna i bogato wyposażona jak na 1.8 , tylko nie wiem czy automat ci odpowiada
A Tobie odpowiada być pięknym, zdrowym, bogatym, itd... :?:
Wszystkie piekne. Ta z automatem, to już wogole byłby pelny orgazm bo do tej pory wszystkie mojej Toyoty byly z automatami (juz od wielu lat) i T25 tez miala byc. Niestety u nas automatow prawie nie ma.
Jest z nimi takze jeszcze jeden zasadniczy klopot .... rownie dobrze mogly by byc oferowane na ksiezycu. Niestety, mam pozyczone Tico i totalny brak czasu .
W 2008 przywiozlem sobie z DE Previe, teraz nie mam zadnych szans na to zeby sie tam ruszyc . Pozostaje wzdychanie.
Co wiecej, przy cenach, za ktore sa wystawione, nawet jesli ktos je do PL przywiezie to juz nie bedzie mnie na nie stac... bo beda kosztowac dobrze ponad 30...
No nic... rozgldam sie dalej... dwie super wyposazone w okolicy 26 tys... zdazyly mi uciec w okolicy Czestochowy, moze znow sie cos powjawi.
Ale ta z automatem BOSKA!!!
[ Dodano: 2012-03-12, 09:01 ]
Co myslicie... Polska dystrybucja, cena dziwnie niska... ale cos mi sie kolor drzwi po lewej stronie nie podoba (2gie zdjecie). http://otomoto.pl/toyota-...-C23286196.html
Inna sprawa, ze nigdzie tam nie jest napisane, bezwypadkowa, itp...
[ Dodano: 2012-03-12, 09:01 ]
Co myslicie... Polska dystrybucja, cena dziwnie niska... ale cos mi sie kolor drzwi po lewej stronie nie podoba (2gie zdjecie). http://otomoto.pl/toyota-...-C23286196.html
Inna sprawa, ze nigdzie tam nie jest napisane, bezwypadkowa, itp...
Z początku myślałem, że te drzwi to tylko tak na zdjęciu wyszedł inny kolor, ale chyba faktycznie coś jest na rzeczy, bo na 7 zdjęciu wydaje się jakby rdza była na dole tych drzwi i jeszcze później jakby właśnie był na progu rdzawy zaciek, który przeszedł z drzwi na próg, no i nie wygląda w środku na szczególnie zadbaną, i te siedzenia jakieś takie mocno wysiedziane, jakaś taka mało atrakcyjna w środku... , coś mi podpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum