Witam, potrzebował bym opis kostki 10- pin-owej od panelu którym się ustawia lusterka
z toyoty Avensis najlepiej pomiędzy rocznikami 2003-2009
potrzebował bym się dowiedzieć od której strony liczy się piny od kostki
sama kostka ma 10 pinów gdzie ostatni pin jest pusty, moje pytanie czy ten pusty pin na kostce to nr 1 czy nr 10 ? powinien być to pin nr 1 ale pewności nie mam
natomiast sam panel od sterowania lusterek ma 9 pinów dlatego ten w kostce jest pusty
potrzebował bym się dowiedzieć jakie w oryginale występują kable na pinie nr 9 i 10
czy któryś z kolegów ma jakieś opisy tego przełącznika ? przełącznik jest z przyciskiem do składania i rozkładania lusterek elektrycznych
ewentualnie czy któryś z kolegów był by tak dobry i mógł by Mi porobić zdjęcia ze swojego auta ?
zdjęcia kostki tak aby były widoczne nr pinów i kolorki kabli
i w sumie by mi to wystarczyło autka z przedziału rocznikowego 2003-2009
będę bardzo wdzięczny za pomoc
u siebie niestety nie mogę tego zrobić bo coś tam już było kombinowane i nie mam oryginalnej kostki ani wiązki, kable do panelu są powpinane na konektorach :( i muszę to wszystko ogarnąć tak jak ma być stąd moja prośba o pomoc
jestem w trakcie szukania nowego przełącznika wraz z kostką i oryginalną wiązką
kolego wersji poliftowej 06-> 09 występuje 9pin a ty z tego co widzę jeździsz autem 2005r czyli przed lift powinieneś mieć 7 pin wyjaśnij dokładniej co robisz z tymi lusterkami zakładasz poliftowe do przedlifta czy co?
_________________ Sprzedaż używanych, oryginalnych części Toyoty Avensis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum