No powiedzcie mi tak szczerze, bo zdecydowałem, że jednak muszę pojechać do serwisu z moją Toyotą - 2005 2.2 D4D. Kopci mi niemiłosiernie... Na wszystkie możliwe kolory.
Raz na biało, raz na niebiesko a raz na czarno... W każdym razie kopci strasznie...
Jeśli gdzieś we Wrocławiu na ulicy zobaczycie kłęby dymu ze srebrnej Toyoty to właśnie jest moja... Niby problem powszechny ale jeszcze nie widziałem, żeby z jakiejś Toyoty leciał dym... Z mojej leci właściwie "prawie cały czas".
Polećcie mi jakiś warsztat gdzie będą się znali na Avensiskach i gdzie ten problem nie będzie dla nich obcy... :(
Pomóżcie!
ps. Nie wiem czy to do tego działu forum? Jeśli to nie tutaj uprzejmie proszę o przeniesienie...
Kolego rozumiem Twoje zdenerwowanie z powodu kłębów dymu i to, że jesteś współwinowajcą smogu we Wrocławiu. Twój samochód robi takie zamieszanie jak wulkan, który sparaliżował Europę tak, że Obama nie mógł do Polski przylecieć.
ale. . .
Umieściłeś temat w nieodpowiednim dziale. . . Przecież masz problem techniczny. . wiesz jaki i wiesz jaki masz samochód . .
czyli korzystasz z odpowiedniego tagu [Avensis T25] i piszesz temat. . .
Proszę zapoznaj się z regulaminem, będzie łatwiej i Tobie i nam. .
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2005
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2012-02-04, 09:32
urzekła mnie Twoja historia
to poleci mi ktoś sprawdzony serwis/warsztat/mechanika Toyoty we Wro?
nie musi to być koniecznie ASO. chodzi mi o miejsce gdzie będą wiedzieć jak to zdiagnozować, naprawić.... i najlepiej jeszcze żeby było tanio!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum