Wysłany: 2011-12-04, 14:26 [Avensis T25] KOMPUTER WWROCŁAW CHECK ENGINE
WITAM
panowie zapalił mi się po raz pierwszy check engine zero objawów (szarpanie itd). Co radzicie myślę o podpięciu do kompa czy macie jakiś pomysł i orentacyjny koszt we wrocławiu np ASO i prywciak. Ostatnio ktoś mi tłumaczył że ASO ma najlepszy program a prywciak to tylko kasuję błedy i nic nie pokaże. A może jest jakaś możliwość samemu skasowac kontrolkę np kombinacja kluczykiem coś takie go kiedyś było w VW.
dzięki za info
W ASO podpięcie pod kompa kosztuje 150-180zł, u prywaciarza w granicach 50-100zł, z tym że nie każden prywatny warsztat jest w stanie zdiagnozować Toyotę.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Też tak miałem ale w silnik 1.8. Zero jakichkolwiek objawów a kontrolka się pali, okazało się że katalizator się nie wyrabia (niska sprawność). Skasować kontrolkę możesz przez zdjęcie klemy z akumulatora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum