Hmm, musisz popatrzeć odrywając kawałem wykładziny (nie w dosłownym znaczeniu tego słowa :lol: ) bo być może jest gdzieś przerwa na łączeniu blach, lub koło zapasowe mogło wytrzeć jakiś kanalik, którym woda się dostaje.
Trudno jest to ocenić najlepszym sposobem jest szukanie "dziur" w bagazniku
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Juz kiedys pisałem na ten temat tylko ja miałem to w sedanie T22 problem był w uszczelce kratek w boczkach które mają takie klapki jak zamyka sie bagaznik to przez nie jest wypychane powietrze z bagaznika. Na serwisie nawet tego nie zdjagnozowali ja po prostu zapakowałem sie z latarka do bagaznika i tata lał wode na zewnątrz na dach i widac było jakpodcisnienie zaciąga wode z zewnątrz przez uszczelki.
Wysłany: 2011-04-12, 19:34 Odp. woda w bagażniku T22
Miałem ten sam problem, zbierała się woda w prawym boczku. Woda na pewno dostawała się w górnej części nadwozia, była czysta to raz, dwa po zdjęciu elementów tapicerki, woda kapała z kończącego się profilu tylnego słupka. Okazało się ze powodem jest szczelina znajdująca zaraz za kończącym się relingiem i pod rynienką z boku dachu. Reling odkręciłem, to czarne tworzywo które znajdowało się w rynience oderwałem z tyłu i przykleiłem jeszcze raz. Teraz jest sucho.
Witam. Mi woda dostawała się przekorodowanym przejściem kabli między kabiną a tylną klapą. Usunąłem rdze i uszczelniłem to miejsce. Od tego czasu spokój z wodą. Wcześniej po ulewie z miejsca lewarka potrafiłem wylać litr wody. Dodam że mam T22 Kombi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum