Wysłany: 2013-08-27, 20:07 [Avensis T25] Moja Avka
Mam ją już 3 miesiące
kupiona w salonie Toyoty, przegląd z wymianą filtrów i płynów na koszt salonu,rocznik 2007, Pr2008, przebieg 33000 km (auto po prawdziwym dziadku). Po zakupie montaż światełek Led i regeneracja odbłyśników zrobiona, poza tym śmiga
Typ: Avensis T27
Silnik: 1.8 16V benzyna
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2013-08-28, 12:24
Wątpię żeby to był aktualny przebieg. Po 33 tys na liczniku regeneracja odbłyśników? Coś tu jest nie halo. Moja ma przejechane 190 tys. i jest z 2007r. Na dzień dzisiejszy odbłyśniki jeszcze mają się dobrze i nie wymagają regeneracji. Dziadek musiał cały czas od zakupu świecić światła
no te odbłyśniki jak robił je P. Hubert to mówił że tragedii nie było z dużo gorszymi przyjeżdżają... dla mnie było kiepsko po regeneracji jest nie porównywalnie lepiej:)
przebieg oryginał, opony jeszcze salonowe, te 33 tys to w 95% było po mieście Warszawa zrobione. Zresztą kto by skręcał auto do tak niskiego przebiegu (był by to samobój).
przy 190 tys to chyba żadna ave niema świateł na oryginalnych odbłyśnikach
Ładny Kolorek ja mam 156 tyś i mam odbłyśniki w oryginale ale Niemiec mógł wymienić całe lampy ...przebieg mam potwierdzony w serwisie w niemcowni z książką ale całej Historyjki gnoje nie podyktują bo nie maja czasu, a Polska widzi tylko naprawy gwarancyjne :( natomiast mam pytanie przy okazji tych lamp czy same szkła również polerują [Ci co regenerują] bo moje już od góry[od maski] mi trochę "śniedzieją"
dzięki
kolorek faktycznie całkiem przyzwoity
klosze owszem,jeśli jest taka potrzeba to polerują , moje też były w oryginale ale jakość światła jak na xenony była dla mnie niezadowalająca do jazdy nocą i poszły do regeneracji. Wiadomo że w Ave i nie tylko są one wadliwe i się wypalają.... gdzieś czytałem że nie wytrzymują dłużej jak 90-100 tys km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum