1 ??? Raczej odpada... 2003 rok diesel i przebieg 197 tyś...cena 20500 też jakoś mało. W środku cb-radio raczej dla osób które dużo jeżdżą. Ogłoszenie wygląda na standardowe wystawiane przez handlarza. Nie ma napisane że jest bezwypadkowy
2. Przebieg trochę większy ale wygląda bardziej realistycznie, aczkolwiek po zdjęciach nie ocenisz bo nie ma zdjęcia bezpośrednio na fotel kierowcy i kierownicę. Ogłoszenie też szablonowo wygląda.
Warto nie warto - zadzwoń, zapytaj się co było robione, historię wypadkową itp. Umów się i zobacz - to nic nie kosztuje. Jak się bardziej spodoba i nie będzie zastrzeżeń to sprawdź u ogarniętego mechanika ew. w ASO.
Byłem ogladac nr 1 wszystko pieknie tylko ze lewy bok był malowany i własciciel nie był w stanie powiedziec dlaczego go ktos malował za poprzedniej kadencji wiec dałem sobie spokoj. Jutro jade zobaczyc nr 2 i moze ta avene http://otomoto.pl/toyota-...-C32656451.html co o niej myslicie ?
Ja tu częściowo się nie zgodzę, wiadomo że nie każdemu dogodzi, nie wiem czy kolega już zakupił czy też nie ale uważam że nie zawsze należy skreślać auto pomimo tego że miało malowany bok,może była stłuczka bądź była rysa na całym boku, różnie to bywa dobrze też samemu zaopatrzyć sie w miernik lakieru,zabrać kogoś do pomocy na oględziny, podjechać gdzieś na stacje w celu sprawdzenia, przecież ponad połowa aut w PL jest po większych bądz mniejszych naprawach blacharskich, a co do przebiegu to uważam że nie jest to jakiś znowu kosmiczny przebieg przy już 11-letnim aucie i tak naprawde za bardzo nie ma co się sugerować przebiegiem trzeba na to patrzeć z przymrużeniem oka i dobrze badać auto bo bywa tak że ten co ma sporo wiecej nakręcone jest w dużo lepszym stanie technicznym niz ten co ma ze 100tys.km mniej,po za tym na zdjeciach każda z tych trzech wygląda ładnie i ciężko cokolwiek stwierdzić, po prostu jechać i oglądać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum