Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 23 Skąd: Konstancin- Jeziorna
Wysłany: 2011-02-02, 09:06
Witam ponownie zainteresowanych tym tematam , nie wiem jak spasowanie ramki ponieważ jej nie instalowałem , kupiłem od osoby która sprzedała avensis-a i mu została twierdzi że ładnie pasuje kupiłem ją za 70zł używana, ale jakoś specjalnie zniszczona nie jest . Nie wiem jak jej dokładnosc wykonania więc nie pisałem że to "pożądna ramka " ponieważ osobiście jej nie montowałem w swoim samochodzie , mogę jedynie za cytowac poprzedniego jej własciciela " jest dobrze spasowana " obecnie wiecej informacji nie posiadam
pozdrawiam i powodzenia
_________________ CZĘSCI AVENSIS T22 1.8 NA CZESCI .Pomogę forumowiczą z okolicy , wymiana klocków, tarcz, oleje, filtry .....podłaczenie pod komp, (interfejs ELM) zapraszam do mnie. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum