Wysłany: 2010-10-04, 10:51 [Avensis T25] Gdzie jest zmieniarka na CD?
próbowałem szukać na Google ale nie znalazłem odpowiedzi. może ktoś ma i powie gdzie ona jest. W mojej A6 miałem w bagażniku po lewej stronie a w toyocie? :?: Radio mam z mp3 i są na nim przyciski do zmian płyt (disc ↑ disc↓) (bez navi)
_________________ było Audi A6 C5 2.4 1997
wreszcie T25
pod fotelami nie ma, w bagażniku (kombi) też nie mam tam gdzie Xavier(roleta jest), w schowku nie ma - może nie ma w ogóle.
Taka Dygresja - mam nadzieje że admin nie ma nic przeciwko bo trochę odbiegam od tematu.
Czy można jakoś po numerze vin albo jakoś inaczej sprawdzić wyposażenie auta????
u mnie w audi w książeczce serwisowej była nalepka z kodami 3 symbolowymi np 3BE, E6T itd podającymi konkretne wyposażenie tego modelu i na przykład opisywało że jest zmieniarka, przyciemnione szyby, zapasowe koło alu, tempomat, elektryczne to i tamto itd. może ktoś wie czy tak jest w Toyocie?
Wtedy bym wiedział czy zmieniarka jest czy nie.
P.S. Radio nie ma zmieniarki w sobie(bo niektóre miały)
wreszcie T25
jeszcze mi powiedz że za darmo. czy oni wypytują o dane właściciela itd. przecież np złodziej może popatrzeć na vin i potem zadzwonić bo szuka auta np z konkretnym wyposażeniem
wreszcie T25
jeszcze mi powiedz że za darmo. czy oni wypytują o dane właściciela itd. przecież np złodziej może popatrzeć na vin i potem zadzwonić bo szuka auta np z konkretnym wyposażeniem
Za darmo. Część ASO stawia jedynie warunek by pofatygować się osobiście z dowodem rejestracyjnym, by nie ułatwiać życia złodziejom. Przykładowo ASO w Łodzi nie chce podawać tych danych "na telefon".
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2010-10-05, 10:31
gurszczak napisał/a:
pawel.s10, no ja zadzwoniłem i otrzymałem info o stanie swojego auta za darmo.
pawel.s10, myślisz ze złodzieje bawią się w sprawdzanie jakie auto ma wyposażenie po vinie ?? ja jakoś nie sądzę biorą co popadnie i sprzedają na części
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2010-10-06, 09:41
Sorki, nie doczytałem . Sprawdzę dziś wieczorem w swoich instrukcjach, może się czegoś więcej dowiem.
[ Dodano: 2010-10-06, 19:06 ]
Sprawdziłem w instrukcji i wychodzi na to, że Twój odtwarzacz może obsługiwać zmieniarkę, ale nie koniecznie zmieniarka jest zainstalowana w aucie. Piszesz, że nie masz navi, więc pewnie masz niską wersję wyposażeniową która zmieniarki standardowo nie miała zainstalowanej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum