witam, zamierzam zakupić w niedługim czasie T25 D4D , proszę o podpowiedzi na co zwrócić uwagę przy oględzinach, oczywiście interesują mnie tematy techniczne, mam pytanie w jakich modelach występuje filtr cząsteczkowy, pozdr.yarecky2000
W silnikach 116KM bardzo rzadko. Sporadycznie w niektórych modelach zza zachodniej granicy. W każdym modelu 2.2D-CAT. Jeśli chcesz być pewnien czy kupowany przez Ciebie model nie posiada filtra cząstek stałych jest wpisanie numeru VIN na toyodiy.com, lub udanie sie do ASO w celu weryfikacji.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Witam!!!
Jestem nowy na tym forum i mam dopiero zamiar kupic toyote avensis t22 d4d i mam pytanie czy w tym silniku jest kolo dwumasowe, filtr egr czy dpf bo turbina to wiadomo z gory dzieki za odpowiedz
WItam, jestem nowy na forum, mam Avkę z 2004, produkowaną w Anglii, z polskiego salonu. Silnik 2:0 disel 116 KM, czy może ktoś się orientuje, czy ten model posiada filtr cząstek stałych?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum