Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V benzyna
Rok: 1990
Nadwozie: Avant
Wysłany: 2019-10-16, 13:35 Avensis T25 do 15k PLN
Cześć!
powiększyła mi się rodzina i moja Mazda 6 wyzionęła ducha. Nie inwestując w nią więcej sprzedałem ją w cholerę i teraz zamiast jeździć japończykiem jeżdżę Skodą... Oby jak najkrócej
Kiedyś jeździłem już Corollą więc doświadczenie jakieś z Toyotą mam, natomiast potrzebuję pomocy przy znalezieniu mojego nowego auta. Budżet jakim dysponuję (na sam zakup) to 15k PLN.
1. samochód ma mi służyć głównie do miasta, czasem podróż po 400km w jedną stronę. Więc lepsza pewnie będzie benzyna. Jak jest z DPF w T25?
2. Jeżeli benzyna to jaka do kombi w którym podróżować będzie 2 dorosłych i 1 dziecko? A może jednak diesel? Jeżeli diesel to słyszałem, że D-4D są o niebo lepsze niż D-CAT?
3. Czy wszystkie silniki są na łańcuchu czy któreś są na pasku?
4. Jak wygląda kwestia LPG?
5. Czy zbiornik LPG można założyć pod samochodem czy jedynie bagażnik lub koło zapasowe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum