Wysłany: 2009-11-03, 17:55 [Avensis T25] czy trzeba wymieniac zawór EGR??
Witam
Dzisiaj zadzwoniełem do znajomych mechaników od toyoty i dowiedziałem się że co 150 tys trzeba wymieniać zawór EGR czy to prawda?? możecie mi coś na ten temat powiedzieć bo ja mam nakrecone 165 tysi i jeszcze egr nie był czyszczony do czego się przymierzam.
dzięki za podpowiedzi jednak zdecyduję się na czyszczenie w zakładzie mechanicznym u znajomych już rozmawiałem z chłopakami mówili że najwięcej czasu potrzeba na odmaczanie tego syfu chyba że macie jakiś patent na szybkie pozbycie się nalotu i możecie go zdradzić ?? Ja zajmuje się naprawami między innymi drukarek laserowych i skwarki z tonera zalegające na utrwalaniu usuwam najszybciej na gorąco czyli rozgrzewam grzałke utrwalania i schodzi syf samą szmatą a wcześniej też kombinowałem z preparatami chemicznymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum