Na zdjęciach jak dla mnie wygląda na zadbane auto, nic szczególnego na tych zdjęciach nie zauważyłem. Środek czysty i na zdjęciach wygląda na mało wyeksploatowany.
Tylko ten hak - jeśli ktoś dużo i nie umiejętnie jeździł z przyczepką mógł w znacznym stopniu przyczynić się do wczesnego zużycia sprzęgła i koła dwu masowego. Ale mógł go również używać sporadycznie, trzeba przy oględzinach auta zwrócić na to uwagę, w jakim stanie jest dwu mas!
Czemu model po FL ma kierownicę z modelu przed FL ?
Krzysztof83 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-24, 00:56
prenrzyk napisał/a:
Czemu model po FL ma kierownicę z modelu przed FL ?
No fakt, nie zauważyłem tego od razu... , być może dlatego, że sam mam model z przed FL i to uśpiło moją czujność.
Czasem widziałem, że gałki od biegów na przełomie roczników 2005/2006 bywały różne nowa w starszej wersji i odwrotnie, chociaż też nie wiem, czy tak powinno być - może zależy od kraju gdzie była sprzedawana, albo ktoś podmienił...
Nigdy jednak nie widziałem, żeby starsze kierownice były wkładane do modelu po FL, no chyba, że ktoś zakupił taką avę jako nową w salonie, to niech się wypowie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum