Na zdjęciach wszystko wygląda ładnie. Jedynie jechać z mechanikiem i blacharzem i obejrzeć auto. Nie jestem pewnien ale w tym modelu może być silnik 1AD-FTV. Jezeli faktycznie przebieg jest oryginalny (mało realne) i auto jest bezwypadkowe, to przyczyną pozbycia się przez kogoś tego auta jest wada konstrukcyjna silnika 1AD-FTV - odkształcanie się bloku silnika i wieczny problem z uszczelką pod głowicą. Toyota wymieniała całe silniki na gwarancji... ale na takie same, z którymi po 100tys km znów bedzie ten sam problem...
Z tego rocznika szukaj jednostek benzynowych - 1.8 jest wręcz idealny do tego auta. Wszystkie diesle w T25 FL to wielka wtopa.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2005
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2017-01-10, 22:13
Dzięki za odpowiedź. 1.8 też biorę pod uwagę, niestety nie ma za wiele ogłoszeń, zwłaszcza z wyposażeniem na którym mi zależy :(
Przez zakupem na pewno pojechałbym do ASO Toyoty żeby chociaż zweryfikować z grubsza. Mam trochę za daleko żeby "skoczyć" ją obejrzeć...
Pozdrawiam
Na zdjęciach wszystko wygląda ładnie. Jedynie jechać z mechanikiem i blacharzem i obejrzeć auto. Nie jestem pewnien ale w tym modelu może być silnik 1AD-FTV. Jezeli faktycznie przebieg jest oryginalny (mało realne) mutuelles profession liberale i auto jest bezwypadkowe, to przyczyną pozbycia się przez kogoś tego auta jest wada konstrukcyjna silnika 1AD-FTV - odkształcanie się bloku silnika i wieczny problem z uszczelką pod głowicą. Toyota wymieniała całe silniki na gwarancji... ale na takie same, z którymi po 100tys km znów bedzie ten sam problem...
Z tego rocznika szukaj jednostek benzynowych - 1.8 jest wręcz idealny do tego auta. Wszystkie diesle w T25 FL to wielka wtopa.
Tak ogólnie to nieźle ! Przy odpowiednim silniku rzeczywiście powinien mieć ładniejszy rendering
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum