Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2008
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2012-04-15, 15:43
Witam
Również noszę się z zakupem Avensis z 2008 roku w benzynie, proszę o skomentowanie tego ogłoszenia. Byłem ją oglądać wygląda na bezwypadkową, przedni błotnik od strony pasażera był malowany podobno po przetarciu. Szyba przednia z 2010 roku, sprzedawca nie wie dlaczego wymieniana. Opony od nowości mają już niski bieżnik. Autko z Luksemburga.
Poza tym czy jest możliwość potwierdzenia przebiegu w Avensisie oraz historii wizyt serwisowych , np dzwoniąc do dealera toyoty?
Polskie aso nie mają komunikacji z zagranicznymi aso.Myślę,że jak zadzwoni osoba dobrze znająca jęz francuski do serwisu w Luksemburgu to potwierdza,lub nie ostatni wpis.Ja nie bardzo wierzę w takie pęknięcia szyb ,,od kamyczka"Sprawdż b.dokładnie,czy śruby mocujące maskę do zawiasów nie były ruszane.Cena też niezbyt atrakcyjna.Kolor czarny(mam taką)paskudny w utrzymaniu.Mycie tylko bezdotykowe.
kokomo ja również do tej pory niezbyt wierzyłem w peknięcia szyb od kamyczka....do wtorku dokładnie....na zewnatrz temp.+3 a w środku nawiew na szybę był na połowie skali i temp. ustawiona to 28st....pękła mi w oczach....róznica temperatur zbyt duża była.
po 9 latach eksploatacji?? ........jestem zawodowym kierowcą....szyby w autobusach pękały mi raz na pół roku.......czy to przód czy to tył....w róznych autobusach.....to tzw.naprężenia na budzie.....może i tu tak było ale stawiam jednak na znaczną róznicę temperatur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum