Znalazłem coś takiego, cena dobra, lakier w oryginale ale trochę powycierana skórzana kierownica, gałka zmiany biegów trochę wygnieciony fotel kierowcy. Jak to powinno wyglądać przy 159 tysiącach ? bo nie mogę znaleźć nic do porównania. Może ktoś ma lub widział skórzaną kierownicę przy tym przebiegu, wyciera się czy nie ?
Nie powinna Ja mam 195 tyś i są minimalne przetarcia kierownicy. Myśle, że na zdjęciach nie ma szans, żeby je zauważyć. Przez 10 lat 158tyś to bardzo niski przebieg.
No nie chce Cie zniechęca, ale 150tys w 10 letnim aucie to jakos dziwnie malo, przyjrzyj się dobrze papierom i książce serwisowe i zapisom w ASO......
Pzdr
Daj sobie spokój z autem z tego rocznika z przebiegiem mniejszym niż 200 tysi. Śmierdzi na odległość, i nie uwierzę że jeździł starszy człowiek, kobieta lub że to był piąty samochód w rodzinie...
Sam szukałem 4 miesiące swojej Ave aż w końcu znalazłem perełkę. Moja miała 200 tysi już nalatane ale wszystko potwierdzone w ASO i podparte rachunkami, także wszystko było tip top. Jak kupiłem widać było po niej ten przebieg, gałka zmiany biegów wytarta, mieszek lekko popękany, siedzenie kierowcy troszkę z brzegu wygniecione no i kierownika wytarta, teraz już mnie to irytuje bo się już teraz zciera ( ale to chyba nie dziwne gdy auto ma juz 230 tys).
Także kolego ostrożnie z autami z małymi przebiegami poniżej 200 tys. Wnętrze mówi samo za siebie ...
Absolutnie nie powinno dyskwalifikować tego modelu występowanie przetarć na kierownicy. W niemal każdym opisie tego auta wskazuje się na wady produkcyjne w postaci bardzo szybkiego wskaźnika zużycia auta. Moja Avka miała 155.800 jak ją kupiłem, a przetarcia na kierownicy były spore, mieszek i gałka skrzyni też miała ślady przetarć.
Okazało się w ASO, że przebieg jest autentyczny, auto cały czas tam serwisowane, jeżdżę bezproblemowo i przebieg jest prawidłowy.
Trudno uwierzyć, ale na kierownicy nie we wszystkich wersjach była taka sama skóra (lub w ogóle skóra). Tapicerka - jakość się polepszyła w miarę upływu czasu od początku produkcji - zwróćcie uwagę - avki z 2003 wyglądają starzej nawet jak mają mniejsze przebiegi, nawet jak auto ma pełna historię. A ta skóropodobna tkanina to kpina, ale - reszta rekompensuje te wpadki
Btw. Wydaje się, że w wersji prestige (oglądałem taką z przebiegiem 100.000 przed fl, 2004 rok) jest prawdziwa skóra, bardzo dobrej jakości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum