Wysłany: 2012-09-10, 14:41 [Avensis T25] Regeneracja silnika w ASO
Witam Wszystkich
T25 2.2 Dcat 177km
niedawno zaproponowano mi wymianę silnika w ASO w ramach programu pogwarancyjnego, co ma wyglądać przez wyjęcie obecnie używanego a wstawieniem silnika o bloku z używanego silnika, zaś z pozostałymi nowymi elementami zamonotwanymi przez Toyotę..
Czy ktoś z Was spotkał się ze taką propozycją, programem lojalnościowym Toyoty ? chętnie poznam Wasze opinie, sam się zastanawiam, czy warto, mam dopiero przejechane 90 tyś i nie miałem jak do tej pory problemów z silnikiem i jego osprzętem (za wyjątkiem rury dolotowej do sprężarki, w której się mocowanie wyrobiło itrzeba było wymienić).
podobnowada przy ukl chlodzenia czy cos w tym stylu... i jest to program naprawczy Toyoty dla aut do 6 lat ..szukam inforamcji czy moze ktos juz mial do czyneinia z czyms takim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum