nigdy tego nie robiłem a miałem i jeździłem wieloma autkami, przy -30 miałem samarę swojego czasu i jak tylko akumulator był sprawny nigdy nie było problemu z odpaleniem po co polepszać coś co i tak jest rewelacyjne czyli nasze toyki )
a jak chcesz mieć coś lepszego to polecam zalanie PB98 powinno być o wiele lepiej.
pozdro
Nie byłbym do końca taki pewny tego denaturatu....jaki jest skład denaturatu to chyba każdy wie..to w wiekszości woda.Jeśli już coś lać do benzyny to raczej naftę...to pochodna ropy ( nie mylić z olejem napedowym).A teraz jako ciekawostka opiszę jak kierowcy ciężarówek zza wschodniej granicy usuwaja wode ze zbiornika.Łańcuch kładą na zmrożonym betonie na kilka minut a nastepnie wkładają do zbiornika.Wyciągają oblodzony łańcuch i "otrzepują" go z lodu i powtórka.Proste?
ja bym tam nie ryzykował z dym denaturatem wolę tankowac na pewnych stacjach i nie oszczędzać 10 gr i tankowac oczywiście do pełna niz eksperymentować z dyktą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum