Wysłany: 2012-04-01, 15:35 [Avensis T22] rozrusznik kręci auto nie odpala POMOCY!
witam!!!
mam dość spory problem gdyż miałem stłuczkę i po zdarzeniu toyota normalnie paliła, jeździła (nie byłą mocno uderzona-przesuną się zderzak do środka popękał grill i trochę wgiełą się maska,lampy całę i najważniejsze PODUSZKI CAŁE) i lakiernik już moją lale troszkę poklepał my wyjeżdżać z garażu i toyotka nie odpaliła-kręci ale nie pali, check silnika też się nie świeci na zapłonie, nie słychać pompki paliwa-najprawdopodobniej nie podaje paliwa. lakiernik twierdzi że nic sie nie mogło stać-rozebrany był przód ni i troche prostowane podłużnice młotkiem na samych końcach-po złożeniu auto nie pali.
Co to może być??? Jakiś czujnik poduszki czy może wstrząsowy??? Gdzie szukać usterki proszę o pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum