Wysłany: 2009-10-02, 14:42 [Avensis T22] Problem z uruchomieniem gdy gorący
Ostatnio jechałem moją Toyotą Avensis D4-D 2002rok z przebiegiem 174000tys i w pewnej chwili niemogłem dodac gazu , samochód zaczol strasznie kopcic i zapalila sie taka pomarańczowa kontrolka, na ktorej jest jkaby jakas pompa po tych rzeczach samochod zgasl .... w domu okazalo sie ze jeden bezpieczik sie spalil a gdy go wymienilem niby wszytsko w porządku ale Toyota strasznie dlugo kręci ... Jeżeli ktoś wie co to moze byc to Prosze o szybką Pomoc ...Z Góry Dziękuje ...
No tak byłem umechanika i powiedział, że to nic związanego z silnikiem i pompowtryskiwacze są w stanie bardzo dobrym. Powiedział, że to coś z elektryką. No to pojechaliśmy do mechanika od elektryki i on powiedział, że elektryka jest w 100% sprawna, a więc co to jest?
Mieliście racje okazało sie, że 2 wtryski sie posypały... A nowy kosztuje 2000zł Trudno jescze raz Dzięki I pozdro dla Wszystkich. Temat do Zamknięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum