Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2003
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2011-08-16, 18:26 [Avensis T25] Nie mam pojecia jaką wersje posiadam !!??? Pom
Witam
W zeszłym tyg. kupiłem avensiaka 2.0 d4d z 2003 r.
Auto posiada wszystkie systemy,9 x poducha, czujnik deszczu, sciemniane wsteczne lusterko,xenony bez spryskiwaczy, tempomat, dwustrefową klime, skorzaną tapicerke , skorzane fotele, otwieranie bagaznika z pilota. Dziwne bo chyba nie posiada pakietu domykania szyb bo jesli domykaja sie kluczykiem to albo nie działa opcja albo jej nie ma. Kluczyk ciezko w zamku chodzi.
I tu powstaje problem. W miejscu gdzie powinno byc podgrzewanie foteli czyli przy dzwigni zmiany biegow nie ma przycisku do podgrzewania foteli. Czy mozliwe jest ze jak są skorzane fotele nie ma podgrzewania? Jaką wersje w takim razie posiadam? Brak mi navi, brak spryskiwaczy xenonow, czujnika parkowania. To to co wiem.
dzieki za pomoc. Z gory przepraszam za błedy lub powielenie tematu. Moj pierwszy post w tym miejscu więc wybaczcie.
Ostatnio zmieniony przez gilbertuss 2011-08-16, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2003
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2011-08-16, 19:47
zgadza sie mam.. Zapomniałem dodac ze mam jeszcze składane lusterka. Czy sa podgrzewane nie wiem, Nie wiem gdzie sie włacza ich podgrzewanie. Instrukcja w jezyku włoskim.
lutek [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-16, 20:55
To taka ani wersja prestige ani sol+ jaka wychodziła na rynek polski.Auto jest z Włoch i tam pewnie jakos inaczej je nazywaja.......najlepiej będzie wpisac swój nr.VIN na stronie toyodiy.......wyskoczy co to jest.Zastanawiają mnie tylko te ksenony bez spryskiwaczy.
Właśnie dziwne to jest, ale były xenony bez spryskiwaczy. Niby żeby były homologowane muszą być spryskiwacze, a nie każdy model je miał. Chodzi mi tu o modele z zachodu. Gdzieś właśnei spotkałem taką opinię. Wygląda mi ta Twoja wersja na SOL+.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum