Ja kupiłem na Alegro orginalną za 60 zyla z przesylką od 2003 na wszystkie wersje ave II disel i benzyna bardzo mi pomogła (Avensis instrukcja obsługi)
witam,
jestem tu co prawda nowy,
od niedawna jestem posiadacza avensis'a,
co prawda salon w którym kupiłem autko, (używane) dał mi instrukcje na płycie od wersji przed FL wmawiając że innej raczej nie ma,
ale nawet na allegro widziałem instrukcje do wersji po FL 06-08,
gdyby ktoś miał byłoby super, chętnie bym skorzystał, (wiem że są podobne ale jest kilka detali które je różnią)
dla osoby uczynnej powiem że kiedyś skanowałem pożyczoną instrukcje do Yarisa 2003 po FL aby udostępnić na forum,,
z góry dzięki we własnym imieniu oraz zainteresowanych dla chętnej osoby
to dali ci dobra instrukcje bo jest tylko jedna i nie ma znaczenia czy przed FL czy po FL
ja raz porównywałem instrukcje z 2003 roku do instrukcji kolegi z 2007 roku i jest taka sama
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum