Wysłany: 2010-05-09, 08:31 [Avensis T22] Gaśnica, gdzie zamontować?
Witajcie!
Koledzy poradźcie. Od kilku tygodni jestem posiadaczem T22 Wagon, autko przyjechało z Niemiec ale bez wyposażenia tzn (trójkąt ostrzegawczy, apteczka, gaśnica). Chciałem zamontować gaśnicę ale nigdzie nie mogę znaleźć uchwytów montażowych lub choćby śladów po nich. Powiedzcie gdzie w waszych Aveczkach macie fabrycznie zamontowaną gaśnicę.
U mnie gaśnica jest pod siedzeniem kierowcy i nikomu to nieprzeszkadza.Co do trójkata ostrzegawczego to w bagażniku pod tą podłogą jest dużo miejsca tam jest klucz i lewarek.A apteczke,to weś jakąś gume czy co tam ci pasuję i w bagażniku z boku śą chaki z dołu taki prostokątny z góry kółko i zaczep je na nie i włuż apteczke pod tą gumą rozumiesz o co mi chodzi!!!Mi tam jeszcze między tym paskiem kosmetyki samochodowe się mieszczą. POZDRAWIAM!!!
[ Dodano: 2010-05-12, 08:47 ]
Jeśli ci pomogłem kliknij POMÓGŁ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum