Chciałbym wszystkim przedstawić mój nowy zakup. Jako, że potrzebowałem drugiego auta wybór był zasadniczo prosty. Stałem się posiadaczem T22 D4D w kombi. Auto ma przejechane 129000 mil. Rok produkcji to 2001. Do tej pory zmieniłem radio, podłączyłem subwoofer i zamontowałem zestaw głośnomówiący. W planach mam jeszcze założenie świateł do jazdy dziennej (czekam na przesyłkę), przyciemnienie szyb z tyłu oraz może jakieś alusy, jeśli trafię na jakieś w dobrej cenie. Oto kilka fotek:
Gratki fajnego autka, pewnie razem stanowią zgrany duecik, a ta jakaś taka zepsuta kierwnica w jakimś dziwnym miejscu Poza tym te ledy do jazdy dziennej ciut bym skrócił lub przesunął bliżej środka zderzaka, bo teraz tak średnio to wygląda.
Pozdrawiam i szerokości
Chciałbym wszystkim przedstawić mój nowy zakup. Jako, że potrzebowałem drugiego auta wybór był zasadniczo prosty. Stałem się posiadaczem T22 D4D w kombi. Auto ma przejechane 129000 mil. Rok produkcji to 2001. Do tej pory zmieniłem radio, podłączyłem subwoofer i zamontowałem zestaw głośnomówiący. W planach mam jeszcze założenie świateł do jazdy dziennej (czekam na przesyłkę), przyciemnienie szyb z tyłu oraz może jakieś alusy, jeśli trafię na jakieś w dobrej cenie. Oto kilka fotek:
W/g mnie zdjęcie auta z zamontowanymi światłami LED http://www.fotosik.pl/pok...5759f2ca2d.html wskazuje na ich nieprawidłowe podłączenie elektryczne.Przy zapalonych światłach mijania ledy powinny być automatycznie wyłączane.
W/g mnie zdjęcie auta z zamontowanymi światłami LED http://www.fotosik.pl/pok...5759f2ca2d.html wskazuje na ich nieprawidłowe podłączenie elektryczne.Przy zapalonych światłach mijania ledy powinny być automatycznie wyłączane.
No chyba że mają funkcję przygasania, a te takową mają. Certyfikaty i homologacje również, więc wszystko zgodnie z literą prawa . Poza tym to już nieaktualne. Mam nowe Ledy zamontowane, muszę je tylko teraz podłączyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum