Wysłany: 2020-07-15, 19:44 akcja serwisowa 07.2020 opary paliwa
W lipcu otrzymałem list z serwisu toyoty bazy centralnej o wadzie fabrycznej zbiorniku paliwa w toyocie avensis. Po umówieniu terminu bezpłatnej naprawy w serwisie mir-wit w olsztynie że w dobre ręce otrzymałem samochód z potwornym zapachem benzyny w srodku i zapewnieniem że ustapi po jakims czasie , Niestety do dnia dzisiejszego zapach utrzymuje się =psikam sprajami niwelujacymi zapach i w czasie jazdy mam okna otwrte ale zapach jest i zatruwam sie bardzo.Na zapytanie o jakas pomoc np ozonowanie czyszcenie wnetrza jest cisza. Sumując daje do myslenia zgłaszanie się na taka akcje serwisowa z oparami benzyny i zoatawianie klienta ze smierdzacyn autem oparami benzyny króre są bardzo niebezpieczne dla zdrowia nie mówiąc o dzieciach. Napiasem do centrali zobaczymy co odpowiedzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum