Wysłany: 2010-07-07, 11:54 [Avensis T22] Zmiana reflektorów
Czy w avie T22 przed liftem można lampy przednie i kierunki zmienić na te po lifcie (czy pasują,trzeba coś jeszcze zmieniać) szukałem-nie znalazłem.Może ktoś już to robił?
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2001
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2010-07-07, 12:36
Nie wiem ale wydawało mi się że było to już na forum (ale może nie na tym bo sam przez szukajke znaleźć nie mogłem). Co do pytania - lampy po fl nie pasują do wersji przed fl. Wymiana jest możliwa ale wiąże się z wymianą zderzaka, listew pod reflektory i grilla. Tylne światła za to (podobno bo nie sprawdzałem sam) pasują bez żadnych przeróbek. Czy taka modyfikacja jest opłacalna - nie wiem koszt przodu to ok 1 tys zl + ewentualne lakierowanie więc sam początkowo napalony na przeróbkę na razie sobie darowałem. Nie którzy jeszcze w trakcie dyskusji na ten temat podnoszą jeszcze ewentualną problematykę przy późniejszej sprzedaży auta - konieczność tłumaczenia co się działo z autem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum