Wysłany: 2010-06-28, 20:30 [Avensis T25] 1.8 VVT-i Wagon Sol
Właścicielem Avensisa stałem się trochę z przypadku. Szukałem dużego, rodzinnego auta (najchętniej kombi). Znalazłem ogłoszenie w necie, przejechałem się i bez większego namysłu kupiłem. Dziś nie żałuję tego wyboru ani przez sekundę, a Avkę lubię każdego dnia bardziej (choć już zdążyła mi zapalić słynne lampki: Check Engine, VSC i TRC OFF, hihi). Kilka detali:
Marka, model: Toyota Avensis Wagon T25
Silnik: benzyna 1.8 VVT-i
Rok produkcji: 2004
Przebieg: 177000 km
Wersja wyposażenia: Sol
Samochód kupiony w kraju, miał dwóch właścicieli, jest absolutnie bezwypadkowy i ma pełną historię serwisową. Zrobiłem nim ok. 1000km i co mogę powiedzieć, jak na razie?
PLUSY: bardzo przestronna kabina, duży bagażnik, auto jest ciche, komfortowe, dobrze wyposażone
MINUSY: brakuje jednak trochę mocy (BTW: nie wiem jak ludzie mogli kupować te Avensisy z "benzynami" 1.6 ), niezbyt dobra widoczność do tyłu (ale od czego są czujniki), skrzynia biegów nie lubi szybkiej, a'la sportowej zmiany przełożeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum